lørdag den 4. december 2010

Vindue paa Eurasien: I Rusland i dag, er det »Superman vs Computer Geek," Analytiker Says

Paul Goble

Staunton, November 8 - Medvedev og Putin har ofte blevet beskrevet som at spille de velkendte roller good cop-bad cop, men et bedre image, en, der siger mere om, hvor Rusland er, og hvor det kan være at gå er at se sammenhæng mellem Putin så Medvedev som mellem "Superman og computeren nørd," ifølge en russisk nationalist kommentator.
I en kommentar til Ruskline.ru i dag, siger Sergey Lebedev, en Moskva politisk videnskabsmand, der skriver ofte om etniske spørgsmål, at tiltrækning af de gode strisser-bad cop model er forståeligt, da Putin er bevaret som "alvorlige chekist", mens Medvedev er vist som en ung fyr "i jeans" (ruskline.ru/news_rl/2010/11/08/supermen_protiv_kompyuterwika /).
Russerne, Lebedev hævder, "kærlighed stærk og svær herskere, svær men bare, 'far-chefer," og dermed give Putin fordel. Men på samme tid, "Billedet af» den første dreng i landsbyen, "også udløser sympati, men folkelige bevidsthed kræver et billede af en tsar - hvis ikke i bogstavelig forstand, så på et minimum, da en klog og streng hersker. "
Derfor, uanset hvor meget Medvedev kan du den yngre generation, Putin i denne forbindelse valgt en mere korrekt billede. Premier viser, at han er fysisk stærk, går altid i fødevarer form, og dermed indikerer, at hans nærmer sig de 60, ikke har nogen betydning. "
Putin klart "ønsker at vise, at der ikke vil være nogen nye Brezhnevism 'med os," ". Mennesker, der spiller sport og beskæftige sig med teknik, men der er samtidig klog og alvorlig far chefer", som i stedet vil der være og uanset hvad "de liberale medier" siger om "den blodige KGB," russerne stadig relaterer til '"den siloviki« med traditionelle respekt. "
Medvedev, der er yngre kommer fra en anden verden. Han præsenterer sig selv som "billedet af» post-moderne 'hersker i det 21. århundrede. "Men med tiden, er han påtager sig en mere" alvorlig og værdig "form. "En egghead computer fyr vil nyde popularitet blandt andre kloge som altid vil være i opposition til enhver magt og enhver politisk regime."
Men Lebedev fastholder "'tjekisterne-supermænd' vil altid imponere de brede masser."
De, der ønsker at forstå dette bør huske hvad der skete på vegne af Rusland-projektet. Så folk oplyst, at de foretrak herskere, som var "bare men alvorlige," med Ivan den Grusomme og Joseph Stalin i spidsen trods alt det blod de havde udgydt, fordi de havde vundet respekt i befolkningen.
"Medvedev og Putin," Lebedev konkluderer "har dannet to billeder, som tilsammen kan vinde alle stemmer vælgerne, både flertallet og mindretallet i Rusland." Det er grunden til, at de har dannet tandem fordi "folk, der ikke som 'den chekist' Putin kan stemme for 'computer nørd' Medvedev. "
I mellemtiden, "de der mener, at Medvedev er for ung og ikke har nogen særlige præstationer," i modsætning stemme for »chekist 'Putin." Selv Lebedev ikke siger det, er det klart, at han mener, at i et sammenstød mellem de to, ville chekist snarere end computernørd vinde støtte i befolkningen, uanset russerne kan fortælle meningsmålingerne nu.

Ingen kommentarer:

Blog-arkiv